En bedre sving med yoga

22 – 26 mars 2023

Grappa Golfreiser inviterer til en oval week end med golf og yoga på programmet.  Penha Longa Resort ***** ligger i vakre Sintra -Cascais Naturreservat  ca. 40 minutter nord for Lisboa. Anlegget har en 27-hulls golfbane designet av Robert Trent Jones Jr., spa og flere restauranter. Dette er et nydelig sted for å oppleve både golf og yoga.

Yogaundervisningen vil rette seg mot øvelser som er spesielt relevant for en golfspiller. Øvelser for stabilitet, styrke og smidighet i håndledd, nakke, skuldre, rygg og hofter. I tillegg vil undervisningen inneholde enkle øvelser for pust, fokus og konsentrasjon.

Morgenøktene er lett dynamisk yoga for klargjøring til golf. Kveldsøktene er yogapraksis hvor smidighet og styrke settes i fokus etter en god økt på golfbanen.   

Anita Abrahamsen underviser i yoga på denne turen. Hun har drevet eget yogastudio på Røa siden 2007 og er en svært erfaren yogalærer for alle voksne aldersgrupper. Anita har høyeste sertifisering i Yoga Alliance og tilbyr i tillegg til ordinære kurs også workshops, fordypningskurs, yogalærerutdanninger og yogaferier. Du finner mer informasjon om henne her. 

  • Fire netter med frokost + en middag
  • Ubegrenset golf på Penha Longa
  • Yoga før frokost (fredag – søndag) og før middag torsdag-lørdag
  • Transfer til og fra flyplass
  • Fly med TAP inkl golfbag, skatter og avgifter

       TP 763 22MAR OSLLIS 1255   1600 
        TP 764 26MAR  LISOSL 1250 1750   

Pris pr. person i  dobbeltrom kr. 12 700,-  Tillegg enkeltrom: kr. 3000,-

Påmelding: kristin@grappagroup.no innen 15. februar 2023
Mer info:   tlf. 472 93 599