Portugal

Portugal ligger på Atlanterhavssiden av den Iberisk halvøy. Portugal var uavhengig kongedømme fra det 12. århundre og er dermed en av Europas eldste nasjoner. I 1415 var portugisiske stadig ute for å oppdage og erobre nye kontinenter. I vår tid er Portugal kjent for portvin og madeira. Et meget behagelig klima gjør Portugal til en av de mest populære golfdestinasjonene i Europa. Golfbanene er generelt av svært høy standard. Det var britiske vineksportører som etablerte Oporto Niblicks Club i 1890. Legendariske Sir Henry Cotton initierte den portugisiske golfboomen i 1966 med Penina, den eldste banen i Algarve.

Portugal er med sine 76 golfbaner et yndet reisemål for golfere hele året. Behagelig klima, topp kvalitet på golfbanene og god mat og drikke gjør Portugal til en av de bedo Peruste golfdestinasjonene i verden. Fantastiske strender og hyggelige folk gjør Portugal til det ultimate ferieland for golfere. Algarve i syd og Lisboas golfkyst er de mest populære regionene. 

Lisboa og omegn

Cascias/Estoril ligger elven Tejos utløp ca. 25 km vest for  Lisboa flyplass og sentrum. Byene var i 1800 og 1900-tallet residens for det portugisiske kongehus og er i dag et av de rikeste områdene i Portugal. Byene er preget av en avslappet atmosfære med en stor marina, gode restauranter, eksklusive hoteller og en praktfull strand. Det er 20 flotte golfbaner i området. Syd for Lisboa, på den andre siden av 25. april-broen ligger den koselige fiskelandsbyen Sesimbra, med kort vei til flere flotte golfbaner.

Cascais er en sjarmerende by ideell for å kombinere med golf.

Cascais

Cascias/Estoril ligger elven Tejos utløp ca. 25 km vest for Lisboa flyplass og sentrum. Byene var i 18- og 1900-tallet residens for det portugisiske kongehus og er i dag et av de rikeste områdene i Portugal. Byene er preget av en avslappet atmosfære med en stor marina, gode restauranter, eksklusive hoteller og en praktfull strand. Det er 20 flotte golfbaner i området. Alle våre hoteller ligger kort avtand fra kjente baner som Penha Longa, Quinta Marinha og Oitavos Dunes som av mange er ranket som Portugals beste bane.

Sesimbra

Ca 40 minutter fra Lisboa Flyplass på sør-siden av 25-april-broen ligger en hyggelig fiskelandsby som portugisere gjerne koser seg i i helger og ferier. Her er det hyggelige hoteller, en lang sandstrand og mange pittoreske restauranter med det portugisiske kjøkken på menyen. Et veldig hyfggelig alternativ hvis man har lyste til å spille et utvalg flotte golfbaner. Kort vei til Quinta do Peru, Aroreira I og II og den spektakulære golfbanen Troia Golf Resort som ligger på en halvøy ved Setubal. De to banene Riba Oaks og Riba Lakes er også en kort kjøretur unna. en ypperlig kobinasjon av golf, strandliv og kulinarium.

Algarve

Algarve ligger syd i Portugal med Faro som nærmeste flyplass. Algarve er er av Europas mest solrike regioner, og godt egnet for høst- og vintergolf. Her ligger et 40-talls golfbaner, hvor flere av dem er blant de beste i Portugal, bl.a. Monte Rei Golf & Country Club i nærheten av Tavira, Oceânico Faldo Course ved Amendoeira og The Old Course Golf Club – Dom Pedro Golf i Vilamoura. Du kan bo på en resort eller velge et hyggelig hotell eller leilighet i koselige kystbyer.

ærmeste flyplass

Algarve

Algarve Vila Gale Marina**** Flott beliggenhet med utsikt mot marinaen i Vilamoura og kun få…

Les mer