Thailand – Smilets land

Med over 200 golfbaner er Thailand en attraktiv destinasjon for golfere; fra typiske badesteder i syd, via hektiske bymiljøer som Bangkok og Pattaya og til de eksotiske golfbaner mellom fjellmassivene i nord. Topp moderne fasiliteter, internasjonale mål, utformet av eksperter og med utmerket infrastruktur har ført til at interessen for golf har tatt seg kraftig opp i Thailand.

Thailand er en velkjent golfdestinasjon for nordmenn. Godt egnet for å kombinere golf med et besøk i Bangkok. Kanskje sy seg en ny dress/kjole og oppleve Floating Market og en sundowner på hotell Mandarin Oriental.

Outrigger Laguna Phuket Beach Resort

Hotellet ligger ut mot havet og har direkte adgang til Lagunen som har gratis båttur over til The Village. Det går også fri shuttlebus rundt lagunen til de andre hotellene, golfbanen og til et lite shopping senter. Hotellet har 3 restauranter. Det tar 5 minutter med taxi ned til byen med barer og restauranter.

Hotellet ligger 30 minutter fra flyplassen,15 minutter til Blue Canyon og Lakes golfbaner.30 minutter til Red Mountain og Loch Palm  golfbanene

Outrigger har en nydelig sandstrand som er flere km lang.

Hilton Hotel Hua Hin

BKKHILT1013_1_13

Hotel Hilton Hua Hin ligger ned mot fiskebryggene i Hua Hin. Hotellet har egen sandstrand. Golfbaner ligger 10 – 30 minutter fra hotellet.