Den Dominikanske Republikk

Den Dominikanske Republikk er vår favoritt i Karibien, nyt sol, strand og golf i paradisiske omgivelser. Her kan du finne den ultimate luksus på Casa de Campo, eller du kan “bare” velge et 5-stjerners hotell. Strand, palmer og nydelig klima hele året.

 

Casa de Campo

Teeth of the dog – 50 år i år.

Casa de Campo er intet mindre en enn 6-stjerners golf resort, en god times biltur fra Punta Cana. Anlegget har tre 18-hulls golfbaner, tennisbaner, mulighet for ridning, leirdueskyting (inkludert i pakken) og flere andre aktiviteter. Sandstrand med bar og restaurant er en selvfølge. Den kjente golfarkitekten Pete Dye har designet golfbanene som kan by på særegne golfopplevelser.

Royal Catalonia Bavaro hotel

Grappa Golfreiser startet med golfturer til Royal Catalonia Bavaro for snart 20 år siden. Dette er et 5* hotell med en 18- og og en 9-hullsbane. All inclusive med førsteklasses mat og golf til meget gode priser. 24 timers roomservice, større rom, 2 svømmebassenger, 4 egne restauranter, egen del reservert på stranden med bar. Ingen barn under 18 år på denne delen. Barn under 18 år har adgang til de 6 øvrige restaurantene og 2 svømmebasseng på resorten. Man kan også spille PGA-tour baner innen en times kjøring fra resorten.