Mexico

På Yucatan-halvøya mellom Cancun og Playa del Carmen ligger et paradis med alt en golfer kan begjære av fasiliteter. Foruten golfbane med 45 hull, er det restauranter med havutsikt og med menyer fra alle verdenshjørner og et omfattende tilbud aktiviteter.

Cancun i Mexico er en attraktiv høstdestinasjon for norske golfere. Her kan man oppleve Mayacoba-banen som er en av Viktors Hovlands favorittbaner – ikke rart, med to seiere på rad. Vi anbefaler også et besøk til Chichen Itza, en forhistorisk Maya-by.

Moon Palace Hotell 5*

Golfresorten Moon Palace Hotel har 27 hull rundt hotellet. Rivierabanen som ligger 15 minutter unna, kan også benyttes av hotellets gjester. Resorten er all inclusive, og gjestene kan også benytte kjedens øvrige hoteller i Cancun og Cozumel.

Atelier Playa Mujeres

Atelier Playa Mujeres

All inclusive-resorten Atelier Playa Mujeres er for en 6-stjerners resort å regne. Her er det “adults only. Den 18-hulls golfbanen er designet av Greg Norman.

Hotel Iberostar Selection Cancun

Iberostar Selection Hotel

Hotel Iberostar Selection Cancun er et 5-stjerners anlegget med en par 72, 18-hulls golfbane designet av den japanske golfarkitekten Isao Aoki. Der er seks bufffet- og à la carte restauranter. Strand, bassenger og de beste muligheter for å slappe av i lekre omgivelser.