En bedre sving med yoga

22. – 28. oktober 2023

Grappa Golfreiser inviterer til en liten uke med golf og yoga på programmet.  Onyria Quinta da Marinha Golf Resort i Cascais har 18 hull med 5.870 m ren natur og bra utfordringer. Banen, par 71, er designet av den legendariskie Robert Trent Jones, og byr på fantastisk utsikt over Atlanterhavet og fjellene i Sintra. Hotellet er nyrennovert med gode muligheter å oppleve både golf og yoga.

Yogaundervisningen vil rette seg mot øvelser som er spesielt relevant for en golfspiller. Øvelser for stabilitet, styrke og smidighet i håndledd, nakke, skuldre, rygg og hofter. I tillegg vil undervisningen inneholde enkle øvelser for pust, fokus og konsentrasjon.

Morgenøktene er lett dynamisk yoga for klargjøring til golf. Kveldsøktene er yogapraksis hvor smidighet og styrke settes i fokus etter en god økt på golfbanen.   

Anita Abrahamsen underviser i yoga på denne turen. Hun har drevet eget yogastudio på Røa siden 2007 og er en svært erfaren yogalærer for alle voksne aldersgrupper. Anita har høyeste sertifisering i Yoga Alliance og tilbyr i tillegg til ordinære kurs også workshops, fordypningskurs, yogalærerutdanninger og yogaferier. Du finner mer informasjon om Anita her. 

  • Seks dager med frokost
  • Fire runder golf på Quinta da Marinha
  • Yoga før frokost og før middag
  • Transfer til og fra flyplass
  • Fly med TAP inkl golfbag, skatter og avgifter

       TP 761 22OCT OSLLIS 1250   1600 
        TP 762 28OCT  LISOSL 0700 1200   

Pris pr. person i  dobbeltrom kr. 15 300,-  Tillegg enkeltrom: kr. 3300,-

Påmelding: kristin@grappagroup.no
Mer info:   tlf. 472 93 599